در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

پارسال راکب موتوری شدم که بیمه نداشت و راننده گواهینامه موتور نداشت ولی گواهینامه پایه ب داشت با یک سمند تصادف کردیم که راننده سمند مقصر شده تا امروز که طول درمان و مراحل پزشک قانونی همچنان ادامه دارد (بخاطر از بین رفتن حس بویایی در ضربه مغزی) از بیمه تماس گرفتند که باید مدارک را تکمیل کنید بیمه وسیله زیاندیده گواهینامه  و .... آیا نداشتن این موارد در روند پرونده برای دریافت دیه  اثری دارد? یا اگر اثر ندارد دیگر دنبال کارم را نگیرم چون تازه کمسیون پزشک قانونی و دادگاه و ... ادامه دارد
1 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
با سلام

در تصادف رخ داده چنانچه مقصر حادثه بيمه نامه داشته باشد، حتي اگر گواهينامه هم نداشته باشد، شما امكان دريافت خسارت خود را از محل ببمه نامه سمند داريد و نداشتن گواهينامه زيانديده فقط منجر به پرداخت جريمه راهنمايي و رانندگي ميشود. شما به تكميل مدارك خود ادامه دهيد .

موفق باشيد