در بیمه درمان تکمیلی توسط
اگر در بيمارستان خصوصى عمل جراحى انجام شود آيا براى بيمه تكميلى ارائه ى مدارك بيمارستان كه توسط اسناد پزشكى بيمارستان به همين منظور تنظيم شده به شعب تامين اجتماعى كافيست؟ شعبه ى تامين اجتماعى از من تاييديه ى پزشك معتمد تامين اجتماعى را دارد در حاليكه بيمارستان عنوان ميكند كه چنين پزشكى در بيمارستان وجود ندارد
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام و درود

جهت ارایه فاکتور عمل جراحی به بیمه درمان تکمیلی از بیمارستان خصوصی اصل پرونده بیمارستانی مورد نیاز است

در پرونده بیمارستانی باید اصل صورت حسابعای بیمارستانی بهمراه ریز اقلام

برگه شرح حال

شرح عمل

برگه بیهوشی

و دستورات پس از عمل موجود باشد

درضمن توسیه میشود ابتدا اصل پرونده را به اسناد پزشکی بیمه پایه(تامین اجتماعی یا سلامت یا..)ببرید و حق بیمه پایه را دریافت نمایید و کپی برابر اصل پرونده بیمارستانی را به اسناد پزشکی بیمه تکمیلی ارایه نمایید

این پاسخ توسط مسول مرکز صدور و خسارت درمان تکمیلی بیمه ملت شعبه جنوب غربی تهران ارسال شده است