در بیمه درمان تکمیلی توسط
مادرم به علت خونريزي مغزي وسيع از ناحيه سمت راست بدن فلج شده و نياز به فيزيوتراپي بالاي صد جلسه دارد اما فقط بيمه خدمات درماني دارد چگونه مي توانم او را بيمه تکميلي کنم تا در هزينه هاي درماني و مخصوصاً فيزيوتراپي به من کمک شود؟
2 پاسخ
توسط (25,100 امتیاز)

شخص بيمار را بصورت انفرادي يا خانوادگي هيچ شركت بيمه اي تحت پوشش قرار نمي دهد و در بيمه نامه هاي گروهي سقف تعهدات آنچنان رقم بالايي نيست كه كفاف هزينه 100 جلسه فيزيوتراپي را بدهد لذا بهترين راه استفاده از مراكز طرف قرارداد دفترچه خدمات درماني خواهد بود.

بيمه تكميلي براي هزينه هاي سنگين بستري پوشش خوبي دارد چرا كه ريسك آن كم است ولي در هزينه هاي سرپايي بدليل ريسك بالا معمولا پوششهاي محدودي ارائه ميشود.