باز هستیم
+5 امتیاز
1,697 بازدید
در دیه و بیمه خودرو توسط
دوباره دسته بندی کردن توسط
من ماشینم سواری mvm110 هستش بیمه بدنه پاسارگاد داره.
سپر عقبم موقع پارک کردن شکست وقتی رفتم از بیمه استفاده کنم گفتن برو سپرتو عوض کن فاکتور و داغی بیار پولتو بدیم.
من شنیده بودم کارشناس تعیین خسارت میکنه و همونجا پولو میده!!!!!! نه برم تعویض کنم فاکتور
ببخشيد کدومش درسته؟؟؟؟؟
3 پاسخ
+1 امتیاز
توسط
سلام
در مواردی که اتومبیل بنوعی خاص باشد، کارشناس خسارت شما را به تعمیرگاه مجاز هدایت و بر اساس فاکتور  تعمیر نمایندگی مجاز خسارت را پس از کسر فرانشیز پرداخت مینماید.
+1 امتیاز
توسط (55,940 امتیاز)
با سلام ،

در تمام حوادث رانندگی چه ثالث و بدنه ، بایستی کارشناس رسیدگی نماید و پس از تشکیلی پرونده توسط ایشان و کارشناسی خودروی شما ، به نمایندگی های مجاز یا تعمیرگاه دلخواهتان رجوع نموده فاکتور را اخذ نمائید ،سپس نسبت به تعویض اقدام نموده و داغی را نیز تحویل دهید واحد خسارت شرکت بیمه داده و  آنگاه چک خود را اخذ نمائید در تمام شرکت های بیمه روال به همین صورت است.

نکته : خسارات دارای فرانشیز نیز می باشد که پشت بیمه نامه شما درج شده است ، موقع خسارت حتما نسبت به این امر دقت نمائید و از کارشناس نیز بپرسید چه میزان خسارت بعهده شماست و چقدر پرداخت خواهد شد.

 

موفق و پیروز باشید.

با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید
0 امتیاز
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

  • در صورت بروز حادثه، بيمه گزار با تكميل "فرم اعلام خسارت بدنه اتومبيل" به اداره خسارت بيمه‌نامه‌هاي بدنه اعلام خسارت مي‌كند.
    اين فرم شامل موارد زير است:در نهايت اطلاعات تكميل شده توسط بيمه گزار امضا و تاييد مي‌شود.
    1. مشخصات بيمه‌نامه/ قرارداد
    2. مشخصات راننده موردبيمه
    3. مشخصات وسيله نقليه طرف حادثه
    4. چگونگي وقوع حادثه
  • پس از تكميل فرم، بيمه گزار موظف است مدارك مورد نياز جهت تشكيل پرونده را تكميل كند.
    درصورتي‌كه خودرو نياز به تعويض قطعه داشته باشد، براي قطعات موردنياز "فاكتور" تهيه مي‌شود و بيمه گزار موظف است قطعات آسيب ديده (داغي) را به بيمه تحويل دهد. در صورت عدم تحویل قطعات داغی ارزش آن از مقدار خسارت کسر می شود.
  • پس از محاسبه خسارت قابل پرداخت، "حواله پرداخت خسارت" در سه نسخه و "فرم مفاصاحساب" در دونسخه صادر و به بيمه گزار تحويل داده مي‌شود.
    درصورتي‌كه بيمه گزار بدهي داشته باشد اين حواله در 4 نسخه صادر مي‌شود كه يك نسخه از آن جهت كسر بدهي‌هاي بيمه گزار مي‌باشد و به اداره كل حسابداري و آمار تحويل داده مي‌شود.
  • بيمه گزار حواله و فرم مفاصاحساب صادره را جهت دريافت چك به اداره‌كل حسابداري و آمار تحويل مي‌دهد.
  • بيمه گزار چك به مبلغ محاسبه شده را از اداره‌كل حسابداري و آمار تحويل گرفته و به ازاي آن "رسيد دريافت چك" را تكميل مي‌كند.

با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
+1 امتیاز
2 پاسخ 1,781 بازدید
سوال شده فروردین 2, 2016 در دیه و بیمه خودرو توسط بدون نام
+2 امتیاز
3 پاسخ 1,890 بازدید
+5 امتیاز
4 پاسخ 1,307 بازدید
سوال شده بهمن 21, 2016 در دیه و بیمه خودرو توسط reza
+2 امتیاز
2 پاسخ 999 بازدید
سوال شده اسفند 14, 2016 در دیه و بیمه خودرو توسط زهرا کردلو
بیمه بیکاری
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و شرایط
حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...