در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
2 پاسخ
توسط

سلام
در مواردی که اتومبیل بنوعی خاص باشد، کارشناس خسارت شما را به تعمیرگاه مجاز هدایت و بر اساس فاکتور  تعمیر نمایندگی مجاز خسارت را پس از کسر فرانشیز پرداخت مینماید.

توسط (21,160 امتیاز)
بیمه بدنه در زمانی که شما مقصر حادثه هستید ویا ماشین در پارک باشه دچار خسارت شود میتوانید جهت در یافت خسارت اقدام کنید

برای دریافت خسارت بعداز بازدید کارشناس فاکتور لوازم وداغی قطعات لازم است