در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,850 امتیاز)
در بیمه عمر، بعضی شرکت ها وام تعلق میدن به بیمه گذار یا کارت خرید اعتباری بدون ضامن آیا این یک برتری هست ؟
3 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود، از نظر شما این یک مزیت نیست اون هم زمانی که برای گرفتن مبلغ کمی وام از بانک باید کلی کار اداری انجام بدی و حداقل دو ضامن داشته باشی.دردسرهایی خاص خودش تا یک وام بدهند.
در بیمه عمر شما بدون ضامن و چک در دوهفته کاری به راحتی وام دریافت میکنید.
کارت خرید اعتباری هم در مواقعی که ضروری هست و به جای اینکه برای مبلغی به کسی رو بندازید به راحتی از اعتبار خودتون خرید میکنید و سر ماه  برمیگردونید.