در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

با سلام و خسته نباشید

دوستان من قصد دارم بیمه عمر برای همسرم تهیه کنم که خانه دار هستن و خیلی سایتها رو زیر و رو کردم و واقعا گیج شدم و توان انتخاب درست ندارم. من میخوام ماهیانه بین 30 تا 40 تومن بدم که بعد 20 سال خانومم بازنشست بشه و مستمری بگیره

حالا سوالم اینه که :

1-در طرح های بیمه عمر بعد از زمان 20 سال کل مبلغ یک جا پرداخت میشه ؟ یا مستمری ماهیانه است

ادمین: لطفا سوالات خود را جداگانه بپرسید.

سوال دوم :  سطح توانگری شرکت ها رو از کجا میشه فهمید ؟

 سوال سوم  آیا تعلق وام یا کارت خرید اعتباری بدون ضامن در بیمه عمر یک مزیت است ؟
سوال چهارم: چرا شرکت های مختلف سود بیمه عمر متفاوت از 18 تا 25 درصد ارائه می دهند ؟

سوال پنجم: بهترین بیمه گر عمر چه شرکتی هست؟

3 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
سلام و درود
در تکمیل صحبت همکاران عرض کنم برای بیمه بازنشستگی زنان خانه دار ، شما میتوانید بعد از بیست سال مبلغ رو یکجا دریافت کنید اما...  اما اگر بیست سال بعد سن همسرتون به 50سال رسیده باشه، ی انتخاب دیگه هم خواهید داشت ک مستمری دریافت کنید یا یکجا ، ولی قبل از پنجاه سالگی فقط ب صورت یکجا مبلغ اندوخته و سودهای مشارکت پرداخت میشود