در لیست بیمه توسط
سلام.
من کارفرما یک کارگاه هستم. لیست فروردین امسال رو ترک کار برای همه زدم و در سیستم هم قبول کرد و ثبت شد اما دوباره پیغام حکم مطالباتی برایم اومده و فروردین رو تایید کرده.اخرین تاریخ بازدید بازرس هم مربوط به پارسال میباشد.
و همچنین به دلیل اینکه قرارداد محل کارم اماده نبوده و نتونستم کد کارگاه بگیرم از تاریخ شهریور الی اسفند رو نتونستم رد کنم و تاریخ بازدید بازرس هم 28 مهر ماه بوده.
و اینکه از ان زمان خیلی از نیروهام رفتند و همچنین قبل تاریخ بازدید بازرس مجموعه من کار نکرده اما حالا برای 19 نفر لیست 30 روزه رد کردند و کلی بدهکارم کردند.
باید چیکار کنم
ممنون از وقتی که برای خواندن سوال و پاسخ آن گذاشتید.
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

فرم اعتراض هیات بدوی را با دلایل مستدل به شعبه مربوطه سازمان تامین اجتماعی ارایه فرمایید.