در بیمه بیکاری توسط
باسلام وخسته نباشید سوال بنده این بود که من ۱۲سال سابقه بیمه دارم والان بخاطر اینکه غوز قرنیه دارم چشمام ضعیفه اذیت میشم کار کنم میخوام ارادی از شرکت بیام بیرون ایا بیمه بیکاری تعلق میگیره به من لطفا راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (800 امتیاز)

  با سلام و عرض ادب

برابر ماده 2 قانون بیمه بیکاری، بیکاری مختص بیمه‌شده‌ای است که رابطه کاری وی با کارفرما بدون میل و اراده قطع شده و آماده به کار است. بنابراین در صورتی که که با میل و اراده خود با شرکت قطع همکاری نمایید، امکان بهره‌گیری از بیمه بیکاری نمی‌باشد. البته جنابعالی می توانند از طریق روش‌هایی همچون هماهنگی با کارفرما و یا مراجعه به کمیسیون پزشکی سازمان تأمین اجتماعی، مطابق تبصره یک ماده 92 قانون کار، (در صورت تأیید) تقاضای کار سبکتر کنید.