در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام.پدر من حدود 28 سال پیش  به مدت 10 سال بیمه ی تامین اجتماعی بوده است.ده سال است که پدرم فوت کرده است.و من برای درست کردن بیمه ی پدرم اقدام کردم.ولی گفتند که پرونده ی پدرم نیست یا اینکه گم شده و کاری برای من انجام ندادن من تمام مدارک بیمه پدرم را دارم.از شما راهنمایی میخواستم آیا میتوانم کاری برای درست کردن مستمری برای مادرم انجام دهم؟ آیا راهی هست که بیمه ی پدرم را درست کنم؟ متشکرم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام مدارک بیمه پردازی ( مثل فیش حقوقی و...)‌را به شعبه بیمه تامین اجتماعی که پدرتان بیمه پردازی میکرده برده در صورتی که مدارک بیمه پردازی را ندارید ولی مدارک اشتغال را دارید می توانید از طریق اداره کار اقدام نمایید