در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من یه بار کمیسیون پزشکی رفتم ولی برام ازکارافتادگی پایین زدن آیا می تونم دوباره درخواست بدم ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام بیمه شده ای که در کمیسیون پزشکی شرکت و ازکارافتاده کلی شناخته نشده است، درصورت ادامه پرداخت حق بیمه بعد از صدور رأی عدم ازکارافتادگی ، ارائه نظریه جدید پزشک معالج (موضوع ماده 70 قانون )، ارائه مدارک و مستندات مبنی بر اقدامات تشخیصی ، درمانی و توانبخشی درخصوص تشدید بیماری یا عارضه به شعبه مربوطه امکان شرکت مجدد در کمیسیون پزشکی فراهم می باشد.

تشریح جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی