در دیه و بیمه خودرو توسط
سال گذشته یک ماشین به من زد و فرار کرد و شماره ماشین هم نتونستم بگیرم الان هم مدارکم برای شکایت تکمیله  ولی قاضی بهم گفت قانون عوض شده خسارت شاید بهت ندن
2 پاسخ
توسط (4,480 امتیاز)
با سلام

قانون جدید بیمه اجباری شخص ثالث از اردیبهشت ماه 95 ابلاغ و اجرایی شد و به قول شما عوض شد اما در پرداخت دیه موضوع تصادف شما، توسط صندوق تامین خسارتهای بدنی مشکلی پیش نخواهد آمد چرا که تعهدات صنوق در موضوع شما همچنان به قوت خود باقیست.

در هر حال دیه شما از صندوق پرداخت میشود.

با تشکر منصور حیدری: مدیر عامل موسسه حقوقی حامی تصادفات صدرا