در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

ایا نماینده کارگران که بر اساس بند 2 ماده 158 قانون کار از طرف کانون هماهنگی شورا های اسلامی کار استان جهت عضویت در هیأت‌ تشخیص انتخاب می‌شود با نماینده کارگران پیش بینی شده در بند 4 ماده 131 قانون کار تفاوت دارد ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

نمایندگان کارگران موضوع بند 2 ماده 158 قانون کار اصولاً با "نمایندگان کارگران" مورد اشاره در تبصره 4 ماده 131 قانون مرقوم توفیر داشته و ترتیب مقرر در ماده 28 قانون کار ارتباطی با آنها نخواهد داشت مگر اینکه کانون هماهنگی شورا های اسلامی کار استانها بر اساس تبصره یک ماده 2 آیین نامه مربوط به انتخابات نمایندگان کارگران و مدیران صنایع در هیأت های تشخیص آنان را از میان "نمایندگان کارگران" انتخاب و معرفی نموده باشد. بنابه مراتب افرادیکه به عنوان نماینده کارگران از سوی کانون هماهنگی معرفی می شوند از لحاظ اخراج و تربیت رسیدگی مشابه کارگران دیگر خواهند بود. بدیهی است نمایندگان کارگر مورد نظر در تبصره 4 ماده 131 فوق الاشاره در صورت اخراج مطابق ترتیب مقرر در ماده 28 می توانند در مرحله نخست به هیأت تشخیص موضوع ماده 22 قانون شورا های اسلامی کار و در مرحله تجدیدنظر به هیأت حل اختلاف موضوع ماده 160 قانون کار شکایت نمایند.