در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

ایا در هیأت های تشخیص و حل اختلاف، دعوت از نماینده شورای اسلامی کارگاهی که پرونده مطروحه مربوط به آن کارگاه می‌باشد ضروری است ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

وظایف شورا های اسلامی کار در کارگاه ها از نظر حضور در رفع اختلافات بین کارگر و کارفرما در مواد 27 و 157 قانون کار مشخص شده است. چنانچه این اختلافات در کارگاه مرتفع نگردد حل و فصل آنها به هیأت های تشخیص موضوع ماده 158 قانون مرقوم واگذار شده است. نظر به اینکه هیأت های مذکور می توانند برای احقاق حق به طرق مختلف قانونی متوسل گردند لذا دعوت از نماینده شورای اسلامی کار یا لحاظ قراردادن نظرات آن بستگی به نظر و صلاحدید هیأت ها خواهد داشت.

ضمناً بر اساس تبصره 2 ماده 5 آیین نامه چگونگی تشکیل جلسات و نحوه رسیدگی هیأت‌ های تشخیص هر یک از طرفین می توانند یکنفر را بعنوان مطلع همراه داشته باشند.