در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

ایا واحد های کار و امور اجتماعی می توانند مبادرت به انتخاب نمایندگان علی‌البدل برای هیأت های تشخیص و حل اختلاف نمایند ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

در مواد قانون کار و آیین نامه های مربوط به تشکیل هیأت های تشخیص و حل اختلاف، پیش بینی نمایندگان علی البدل برای عضویت در این هیأت‌ها نشده است اما ادارات کل می توانند به تعداد مورد نیاز هیأت تشخیص و هیأت حل اختلاف تشکیل دهند و بالطبع به تعداد مورد نیاز نیز نمایندگان اصلی داشته باشند.