در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام و احترام

اینجانب صاحب شغل خشک شویی هستم ولی بیمه کارگری تامین اجتماعی را از جای دیگری (درب و پنجره سازی) که شغل خودم نیست پرداخت میکنم چون میگویند حق بیمه کارگری و کارفرمایی شغل خشک شویی زیاد است، میخواستم مقدار حق بیمه کارگری و کارفرمایی شغل خشک شویی را بدانم ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

با سلام با توجه به جدول پرداخت حق بیمه در صورتی که قرار داد شما 18 درصد باشد 146000تومان و در صورت پرداخت سرانه درمان به صورت علی الحساب 27500 تومان می باشد البته در صورتی که قرار داد شما 12 یا 14 درصد این مبلغ کمتر می باشد .

برای اطلاعات بیشتر می توانید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

حق بیمه انواع بیمه های تامین اجتماعی درسال 95