در پرداخت حق بیمه توسط
باسلام

قرارداد پیمان موقت با موضوع مشاوره تخصصی در خرید و فروش ، اجاره و مشارکت در ساخت با شخص حقیقی بدون پرسنل ، حق بیمه تامین اجتماعی پیمانکار و کارفرما چطور محاسبه و دریافت می گردد
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام هر قراردادی که برای محاسبات به تامین اجتماعی فرستاده میشود بستگی به نامه واگذارنده کار دارد اگر نامه واگذارنده رو دارید که برای تامین اجتماعی فرستاده بصورت سوال مطرح بفرمایید