در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
میخواستم ببینم سود چند سال اخیر بیمه های عمر رو باید از کجا پیدا کنم؟
اصلا چقدر باید به این سود ها اهمیت بدم؟
یعنی تضمینی هست این سود رو شرکت بمن بده؟
چطور میتونم برداشت کنم؟
5 پاسخ
توسط
سلام و درود برشما،سود هر شرکت بیمه در سایت بیمه ای آن شرکت وجود دارد و از این طریق میتوانید اطلاعات کسب کنید.و این که به سود اهمیت بدهید یا نه بستگی به نیاز شما و اینکه با چه هدفی این بیمع نامه را تهیه میکنید بستگی دارد.اما زیاد روی سود تاکیید نکنید،بیمه عمر انقدر مزایا دارد که صرف توجه به سود منطقی نیست. و اینکه سود در بیمه های عمر به دو صورت سود تضمینی که بیمه مرکزی در هر شرایطی 100 درصد پرداخت میکند و سود مشارکتی که هر شرکت در فعالیت های اقتصادی که انجام میدهد روی اندوخته مشتری به سود تضمینی اضافه میشود.پس سود در بیمه عمر مانند بانک نیست که شما بخواهید هر سال دریافت کنید.سود شما روی اندوخته شما مینشیند و باعث میشود بازنشستگی برای شما ایجاد شود.امکان برداشت از سال دوم و گرفتن وام بدون ضامن وجود دارد.بیمه عمر بسیار ارزشمند است و بهتر ه برای اطلاعات کامل در این مورد با مشاور بیمه ای حرفه ای مشورت کنید.
توسط (3,590 امتیاز)

سود شرکتهای مختلف متفاوت است. سود چند سال اخیر بیمه عمر سامان در اینفوگراف زیر مشخص شده است:

بیمه عمر سامان