در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

ميخواستم بپرسم كمترين تعداد روزي كه ميشه براي ليست كاركرد با حداقل دستمزد سال ٩٥ براي پرسنل خود رد كنم. چند روز ميتونه باشه؟ آيا در تعداد روز كاركرد حداقل محدوديتي وجود داره؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

می توانید در صورتی که بیمه شده یک روز اشتغال داشته همان یک روز را ثبت کنید .(پیمانکاری) برای کارگاههای غیر پیمانکاری باید ماه کامل ارسال گردد، مگر اینکه ترک کار یا استراحت پزشکی یا غیبت داشته باشد. وگرنه با روزی یکساعت کار هم باید لیست کامل ارسال شود.