در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ویرایش شده
با سلام

پدر من از سال 92 بیمه 18 درصد حرف و مشاغل ازاد را پرداخت میکند. ولی دفترچه بیمه از تامین اجتماعی ندارد و شغلش ازاد است او متاسفانه از سال 93 مبتلا به سرطان پروستات شده است و هر دو بیضه و کلا الت تناسلی خود را ضمن درمان رادیوتراپی از دست داده است و درمان او تا سال 96 ادامه دارد و برای تامین داروهای او از بیمه سلامت ایرانیان برایش دفترچه گرفته ایم میخواستم بپرسم میتواند از تامین اجتماعی از کارافتادگی دریافت کند؟ یا میتواند با گرفتن دفترچه تکمیلی هزینه های انجام شده را از بیمه دریافت کند؟

و اینکه او مدت هشتاد روز در سال 94 به طور کامل در خانه خوابیده بود و نمیتوانست کار کند میتوانیم برای این مدت غرامت ایام بیماری درخواست کنیم؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام با آرزوی سلامتی و بهبود برای پدرتان اصولا بیمه برای جبران هزینه هایی است که شما در آینده محتمل آن می شوید و در صورتی که قبلا هزینه ای  کرده اید بیمه تکمیلی به شما پولی نمی دهد ولی هزینه های آینده شما را می تواند پوشش دهد

در بیمه خویش فرما خدمات پرداخت مستمری بازنشستگی و فوت و همچنین خدمات مربوط به ازکارافتادگی کلی غیرناشــی از کار به این گروه از بیمه‌شدگان ارائه میشود. این بیمه شامل ازکارافتادگی جزئی و نقص عضو نمیشود، چون این موارد فقط به لحاظ حوادث ناشی از کار مطرح میشوند که کال در بیمه‌های خویش‌فرما به دلیل عدم وجود کارفرما و اشــتغال موضوع حوادث ناشی از کار منتفی است.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله زیر مراجعه نمایید

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری