در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

لیست و حق بیمه فروردین ماه در آخر اردیبهشت ماه رو رد کردیم ولی متاسفانه فراموش کردیم دونفر از پرسنل جدید رو که نام  نویسی هم کرده بودیم تو لیست اضافه کنیم آیا چطوری میتوان بیمه فروردین ماه این دو نفر رو رد کرد که جزو سابقشون محسوب بشه؟ یک سوال دیگه اگر فردی با 17 سال سابقه با حق بیمه اختیاری و در سن 60 سالگی بازنشسته شود حقوقش چجوری محاسبه میشه؟ و آیا حقوق کامل میگیره؟
2 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

برای اون دو نفر اگر از کارگاه بازرسی میشه که مشکلی نیست در گزارش بازرسی قید بشن، براشون سابقه ایجاد میشه، اگه بازرسی انجام نمیشه که باید برن اداره کار و رای ماده 148 بگیرن . اما حقوق فردی که با 60 سال سن و 17 سال سابقه بازنشسته می شود معادل 17 روز پرداخت میشه. یعنی حقوق کامل دریافت نمی کنه.