در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
اين جانب عضو هيئت مديره شرکت ساختماني هستم با توجه به اينکه شرکت يک کار عمراني در حال اجرا دارد فقط يک نفر از اعضاي هيئت مديره به عنوان سرپرست کارگاه معرفي شده بيمه براي آن ارايه مي گردد آيا ميتوانم خودم را از اين کارگاه بيمه نماييم  در صورتي که از شرکت ديگري بيمه برام رد شود براي آن شرکت جريمه شامل مي شود يا نه؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

خير. در صورتي که در شرکت ديگري غير از شرکت خودتان مشغول باشيد و براي شما ليست ارسال گردد آن شرکت جريمه نخواهد شد.