در لیست بیمه توسط
دستمز روزانه ثبت شده در لیست دستمزدهای مقطوع روزانه براساس صنف کاری تایین شده اما در لیست که توسط بازرس حضوری آورده شده مبلغ دیگری ثبت شده علت مغایرت چیست و چگونه باید لیست بیمه رد شود یعنی بر اساس کدوم دستمزد باید لیست رد شود براساس دستمزد مقطوع یا اون لیست بازرسی؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

احتمالا شغل شما صنفی میباشد که هر صنف دارای حقوق تعیین شده از سازمان تامین اجتماعی میباشد.

به سایت WWW.mtkr.ir مراجعه فرمایید .(تامین اجتماعی- حقوق و مزایای صنفی 1395) اگر پرداختی حقوق و مزایا حداقل وزارت کار باشد به مبلغ حقوق و دستمزد تعیین شده سازمان تغییر و افزایش دهید.