در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

فردی به عنوان مدیر فنی در یک شرکت آسانسور مشغول بکار است اگر در لیست ماهیانه نام او را به عنوان کارگر ساده و با حداقل دستمزد رد شود آیا این امر مشکلی دارد؟اگر برای اعضای هویت مدیره همچنین عملی انجام شود چطور؟ آیا این کار باعث جریمه میشود؟در صورتی که این کار مشکلی داشته باشد دستمزد مدیر فنی و عضو هیئت مدیره را برای امسال چقدر با وارد نمود؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

توصیه می کنم عنوان شغلی را همانطور که در واقع هست در لیست ثبت کنید. این موضوع به خصوص در بحث حوادث ناشی از کار اهمیت دارد. دستمزد در لیست همان دستمزد حقیقی مشمول بیمه باید باشد و بین حداقل تا حداکثر. برای شرکتها تامین اجتماعی دستمزدی مشخص نمی کند. اعضا هیئت مدیره باید قرار داد کارفرمایی ببندند تا در لیست اسمشان با عنوان شغلی کارفرما قابل ثبت باشد.