در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با  سلام

 یک سال و سه ماه است در یک سازمان دولتی وابسته به دانشگاه شهید بهشتی مشغول به فعالیت هستم که از طریق پیمانکار حقوقم را می گرفتم، از آنجایی که پیمانکار در طول این مدت از پرداخت حق بیمه امتناع نمودند، به اداره کار شمیرانات مراجعه و از پیمانکار شکایت کردم .باتوجه به اینکه عیدی  و سنواتی در طول این یک سال دریافت نکردم، و در محل سازمان مشغول به کار بوده ام، پیمانکار پس از اینکه متوجه شدند بنده از ایشان شکایت کرده ام، درخواست دارند که به صورت توافقی بیمه یکسال و سه ماه اینجانب را پرداخت کنند. سوالم این است: اگر ایشان بخواهند حق بیمه سال 94 بنده را به بیمه بپردازند باید چه مراحلی طی شود؟ در حال حاضر چون پیمانکار تقاضای پرداخت داوطلبانه حق بیمه ام را دارند و هنوز جلسه هیات تشخیص اداره کار تشکیل نشده است، راهی دارد که ایشان قبل از تشکیل جلسه شکایت ، بیمه بنده را پرداخت کنند؟ تاریخ جلسه هیات تشخیص 2 تیر است.
2 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)

با سلام

توصیه می کنم در جلسه هیئت شرکت کنید. رای را با تمام جزئیات حقوق و مزایا و بیمه ای مطالبه کنید. سپس اگر بخواهید می توانید به پیمانکار ببخشید.حتی اگر پیمانکار بخواهد داوطلبانه پرداخت کند باید مسیر رای ماده 148 طی شود.

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی