در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

من فیش بیمه اختیاری رو خودم اینترنتی میگیرم. دم دستگاه ATM بانک ملت بجای استفاده از کدشناسه بانک ملت به اشتباه کد شناسه پرداخت بانک های دیگر رو زدم. بعدم یه شماره کارت اومد که بنام سازمان تامین اجتماعی بود. من پول رو پرداخت کردم. دستگاه به من رسید نداد و پول هم از حسابم کم شد لطفا منو راهنمایی کنین.۱۲۰۰۰۰۰ تومن پول زیادی هست .الان پول من نابود میشه یا میتونم پس بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

در صورتی که پول از حساب شما کسر و به حساب تامین اجتماعی رفته است باید به شعبه مراجعه کنید. معمولا به صورت وصولی ناشناس در واحد امور مالی شعبه قابل پیگیری است.