در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

من مدرس و مترجم زبان هستم ولي از جايي بيمه نشدم الان حدود نه ماه ميشه خودم رو بيمه مشاغل آزاد كردم كه بايد ماهي صد تومن پرداخت كنم چون از طرف شوهرم دفترچه درماني داشتم بيمه بدون خدمات درماني رو انتخاب كردم حالا سوالات من :١. ايا اين بيمه مرخصي زايمان دارد؟ ٢.پرداخت بازنشستگي اين بيمه مثل بيمه اختياري و ساير ميباشد يا فرق دارد؟ ٣. اگر اين بيمه جز بازنشستگي مزاياي خاص ديگري ندارد بهتر نيست به جاي تامين اجتماعي يكي از بيمه هاي ازاد رو انتخاب كنم و از بيمه عمر انها استفاده كنم؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

اول:بیمه آزاد و اختیاری (خویش فرمایان) مرخصی زایمان ندارد.دوم: فرقی ندارد. سوم:چرا، به نظر بنده هم این گزینه بهتری است (البته اگر بیمه های خصوصی ورشکسته نشوند یا ...)

ضمنا به نظر میرسد بیمه شما صرفا بازنشستگی را در بر دارد؛ یعنی در صورت بروز حادثه یا فوت، هیچ تکلیفی بر عهده سازمان تامین اجتماعی نیست!