در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام پرونده ای خسارت جانی در سبزوار داریم نزدیک دو ساله مدارک را تکمیل دادیم ولی روی لجبازی مدیر بیمه خسارت را پرداخت نمی کند به مدیر بیمه اتومبیل تهران اقای فراشیانی اطلاع دادیم ولی تاکنون کاری صورت نگرفته ایا ما باید راننده را زندان کنیم در حالی که بیمه داره?
2 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
بیمه ایران با توجه به ماهیت دولتی بودن کمتر در این موارد تخلف عمدی مینماید چرا اینکه این تخلف اگر از سر لج بازی باشد 35درصد به زیان دولت بوده و میبایست ایشان پاسخگوی افزایش سی پنج درصدی افزایش دیه در دوسال گذشته باشد . که البته بعید میدانم ولیکن به احتمال زیاد در پرونده شما ابهامی وجود دارد که از نظر کارشناس و ریس شعبه مورد نظر پرونده را غیر قابل پرداخت میداند.

درصورت تمایل با دفتر بنده هماهنگ نمایید تا بصورت رایگان پرونده شما مورد مطالعه قرار گیرد تا ابهام قضیه روشن گردد.