در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
میشه بگید من که از اول برج ۷بیکار شدم تا ۱۵فروردین ۹۵که قراره پول بهم بدن نون سفره زن و بچه هامو از کجا باید تهیه کنم حالا شب عید لباس نو نمیخوان.
ممنون میشم اگه جوابی داشته باشید بهم بدید.
اگه زحمت نمیشه جواب منو به ایمیلم بفرستید
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام بعلت یکنواختی در پرداختها هم مقرری بگیران وهم مستمری بگیران در سال ۹۵با یکسری تاخیرات پرداخت گردید اما خداروشکر در سال ۹۶طبق برنامه اعلام شده پرداخت میشود