در سوابق بیمه توسط (200 امتیاز)
سلام سال های قبل همسرم در شرکت های پیمان کاری کار میکرده که قرار بود بیمه باشد حالا که سابقه بیمه را جمع کرده متوجه شده که حق بیمه اش را هر ماه چند روز پرداخت کردن یا اصلا پرداخت نکردن آیا میشود با شکایت از کارفرما سابقه بیمه اش را درست کند و این چند سال را به سابقه اش اضافه کند
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام  بله شما می توانید با شکایت از کارفرما و ارایه مدارک ( م) نسبت سوابق بیمه رد نشده همسرتان اقدام نمایید

برای اینکار می توانید به اداره بازرسی در شعبه تامین اجتماعی مراجعه نمایید