در بیمه بیکاری توسط
با سلام و احترام

در صورت امکان به سئوال اینجانب پاسخ فرمایید  با تشکر

با سابقه 24/5 سال پرداخت بیمه و سن 56/5 سال از اول اردیبهشت سال 95 مشمول دریافت بیمه بیکاری شده ام در سه سال آخر قبل از اخراج از محل کار سقف حق بیمه ماهیانه را پرداخت کرده ام حال میخواهم در زمان مناسب ( مثلا 3 سال دیگر که سابقه پرداخت بیمه ام 27/5 سال میشود ) بیمه بیکاریم را قطع و تتمه زمان تا سابقه 30 سال ( 2/5 سال باقیمانده ) را سقف پرداخت حق بیمه ماهیانه را بصورت خویش فرما پرداخت نمایم آیا در یافت بیمه بیکاری  برای سه سال تاثیری در حقوق بازنشستگی من ( که چون سقف حق بیمه را پرداخت خواهم کرد بنا براین میخواهم بالاترین حقوق باز نشستگی تامین اجتماعی باشد ) خواهد داشت ؟
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام مدت بیمه بیکاری سابقه بیمه شما محسوب می شود و از آنجا که هر چه سابقه بیشتر باشد حقوق بیشتری دریافت می کنید بیمه بیکاری باعث افزایش حقوق بازنشستگی شما هم می شود و مستمری بازنشستگی شما بر اساس حقوق 2 سال آخر اشتغال (حق بیمه واریزی) شما محاسبه می شود و در صورت افزایش بیش از حد در 2 سال آخر میانگین حقوق 5 سال آخر محاسبه می شود