در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام میخواستم بدونم بیمه عمر با بیمه تامین اجتماعی چه تفاوتی داره چون هر دوشون مستمری بازنشستگی دارند - هر دوشون پوشش فوت رو دارن -هر دوشون ازکارافتادگی دارن و ....

ممنون و تشکر
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بیمه تامین اجتماعی بازنشستگی بعد از 30 سال و شرایط سنی محدود به 55 سال برای خانمها و 60 سال آقایان دارد و حقوق ازکارافتادگی به بیمه شده با توجه به شرایط تامین دارد.سرمایه فوت هم در حد کفن و دفن وی میباشد.
بیمه عمر بازنشستگی بعد از 10 سال به فرد تعلق میگیرد و محدودیت در سن نداد بچه یکه ماهه هم که بیمه شود بعد از سال دهم میتواند مستمری مادام العمر داشته‌ باشد.ازکارافتادگی هم در بینه های عمر
هم معافیت از پرداخت حق بیمه ،دریافت حقوق ازکارافتادگی و پرداخت 100 درصد سرمایه فوت طبیعی
سرمایه فوت در بیمه عمر با توجه به حق بیمه پرداختی مبلغ چشمگیر میباشد و علاوه بر سرمایه فوت طبیعی،حادثه را هم شامل میشود.