در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
با سلام. چهار بار بارداری ناموفق داشتم که چون در بارداری خطر مرگ مادر وجود دارد ختم بارداری می دهند و پزشکان گفتند باید از رحم اجاره ای استفاده کنم. کسی که رحم خود را به من اجاره می دهد در این 9 ماه می تواند از دفترچه بیمه من استفاده کند؟ بیمه من خدمات درمانی نیروهای مسلح است.
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
خیر نمیتواند

برای ایشان بیمه سلامت یا خدمات درمانی تهیه فرمایید

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید