در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط

سلام

من حدود 13 سال سابقه پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی را دارم و درسال 1393 در حین پیاده روی و مراجعه به محل کار متوجه درد قلب و بعد از گرفتم ام ار آی قلب متوجه بیماری آریتمی قلبی و بزرگ شدن دیواره بطن چپ قلب به اندازه 2 سانت و 7 میلیمتر شدم که کمیسیون پزشکی بدوی تامین اجتماعی مرا به عنوان از کارافتاده کلی محسوب و تائید نموده.
 ولی گفته شده چون ابتلا بیماری از بدو تولد می باشد با وجود تائید از کار افتادگی در کمیسیون از کارافتاده محسوب نمی شوی

 لطفا راهنمایی فرمائید باتشکر
2 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

با سلام چنانچه بیمه شده ای در اثر حوادث غیر ناشی از کار و یا بیماری های عادی آسیب دیده و توانایی خود را حسب نظر کمیسیون های پزشکی پیش بینی شده در قانون تأمین اجتماعی به صورت کامل از دست بدهد در چارچوب قانون و با احراز شرایط قانونی مورد حمایت قرار می گیرد که در این صورت مستمری تنها به بیمه شده ای تعلق می گیرد که ظرف ١٠ سال قبل از تاریخ وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا شروع بیماری منجر به ازکارافتادگی کلی، دارای یک سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان بوده و نیز ظرف یک سال قبل از تاریخ وقوع حادثه یا بیماری مورد بحث دارای ٩٠ روز سابقه پرداخت حق بیمه باشند.

تشریح جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی