در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام
لطفا بفرمایید تخفیف بیمه  ثالث و بدنه اتومبیل پس از فروش خودرو  نیز اعتبار دارد  یا خریدار جدید  مجبور به پرداخت کامل بیمه بدون در نظر گرفتن سوابق تخفیفی میباشد
ممنون
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

بیمه شخص ثالث مربوط به وسیله نقلیه میباشد ولی جدیدا طبق قانون جدید بیمه شخص ثالث امکان انتقال تخفیف(طبق شرایط وضوابت موجود) به خودروی جدید امکان پذیر میباشد که باید به اطلاع فروشنده برسانید

بیمه بدنه بر عکس بیمه شخص ثالث مربوط به مالک خودرو میباشد که میتواند مالک پس از فروش وسیله نقلیه از تخفیفات برای خودروی جدید استفاده کند واگر نخواست میتواند بیمه را به مالک جدید بدهد ومالک جدید طی یک الحاقیه میتواند بیمه را بنام خود کند به شرط اینکه تخفیفات لحاظ شده را برگرداند.