در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
سلام بیمارستان های طرف قرارداد با بیمه سلامت در تهران کدامند
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام برای مشاهده بیمارستان، آزمایشگاه، داروخانه، مراکز رادیولوژی، فیزیوتراپی و تصویر برداری بیمه سلامت در تهران بر روی لینک زیر  کلیک کنید:

http://185.104.231.136:8077/maps/

سپس بر روی جستجوی مراکز درمانی کلیک نمایید و پس از مشخص کردن نوع موسسه (‌مثلا بیمارستان)‌ بر روی جستجو در پایین صفحه کلیک نمایید.

  • حتما در بخش جستجو منطقه شهرداری و یا شهرستان را با توجه به منطقه خود انتخاب کنید تا نتایج را به صورت درست مشاهده کنید.
  •  این بخش فقط مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه سلامت شهر و استان تهران را نمایش می دهد.

*همچنین میتونید به لینک زیر مراجعه نمایید و استان خود را انتخاب نمایید

( در صورتی که پس از ورود به صفحه لینک پایین، نقشه ایران نیامد، بر روی جمله : Click here to restart ADM. در صفحه باز شده کلیک کنید)

  با توجه به تغییراتی که بخش آی تی سازمان بیمه سلامت انجام می دهد در صورتی که لینک بالا فعال نبود لطفا در بخش دیدگاه اطلاع داده تا لینک تصحیح شود**

** این لینک ها از خارج از ایران دسترسی ندارند لطفا از خاموش بودن و غیرفعال بودن VPN و ف.ی.ل.تر شکن اطمینان حاصل کنید**

در راستای اجرای بند الف تبصره 17 قانون بودجه سال 96 کشور از تاریخ 1/8/96 ارائه خدمات بستری و سرپائی به کلیه بیمه شدگان تحت پوشش صندوق بیمه سلامت همگانی محدود به مراکز تشخیصی- درمانی دولتی دانشگاهی بوده و نسخ دارویی به شرط تجویز توسط پزشکان شاغل در مراکز دولتی دانشگاهی، در کلیه داروخانه های طرف قرارداد (خصوصی و دولتی) قابل پذیرش می باشد.

 بیمه شدگان محترم درصورت تمایل می توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان و نمایندگی های فعال سطح استان نسبت به ابطال دفترچه صندوق بیمه سلامت همگانی و با مشارکت در پرداخت حق بیمه در قالب صندوق ایرانیان از خدمات کلیه مراکز طرف قرارداد برخوردار گردند.

لازم بذکر است که مصوبه فوق مشمول بیمه شدگان دیگر صندوق های  این سازمان ( کارکنان دولت ، روستائیان ، سایر اقشار و ایرانیان ) و بیماران خاص نمیشود و ارائه خدمات به این بیمه شدگان همانند گذشته به قوت خود باقیست .