در دیه و بیمه خودرو توسط (56,040 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط

چگونه مجدد بیمه نامه شخص ثالث مفقود شده صادر می شود؟

2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

بیمه شخص ثالث از بیمه نامه های است که در زندگی ما نقش زیادی دارد و سوالات زیادی به خصوص در مورد مفقود شدن این بیمه نامه وجود دارد. بیمه شخص ثالث یکی از انواع بیمه‌های مسئولیت است که مسئولیت راننده را در مقابل اشخاص دیگر (ثالث) بیمه می‌کند.

منظور از شخص ثالث، کلیه اشخاصی است که در اثرحوادث وسائل نقلیه موتوری زمینی دچار زیان های بدنی و یا مالی می‌شوند؛ اعم از اینکه داخل و یا خارج از وسیله نقلیه بیمه شده باشند، به غیر از راننده مسبب حادثه.

خطرات مورد تعهد
در بیمه شخص ثالث خطرات زیر تحت پوشش بیمه است:
۱٫   تصادف، تصادم، سقوط، واژگونی، آتش‌سوزی و یا انفجار وسایل نقلیه
۲٫  خسارت هایی که از محمولات وسیله نقلیه به اشخاص ثالث وارد می‌شود.
۳٫  پرداخت غرامت فوت و نقص عضو دائم و موقت اشخاص ثالث  شامل دیه و ارش (دیه نقص عضو موقت که توسط قاضی تعیین می‌شود)
۴٫  جبران هزینه‌های درمانی ناشی از مصدومیت اشخاص ثالث در سوانح رانندگی؛ چنانچه مشمول قانون دیگری نباشد.
۵٫   جبران خسارت های مالی وارد به اشخاص ثالث

خطرات خارج از تعهد
موارد زیر از شمول بیمه شخص ثالث خارج است:
۱٫  خسارت‌های وارده به وسایل نقلیه مسبب حادثه
۲٫      خسارت‌های وارده به محمولات وسائل نقلیه مورد بیمه
۳٫      خسارت‌های مستقیم یا غیر مستقیم ناشی از تشعشعات اتمی و رادیواکتیو
۴٫      خسارت‌های ناشی از محکومیت جزایی و پرداخت جرایم
۵٫      خسارت‌های ناشی از حوادثی که در خارج از کشور اتفاق می‌افتد؛ مگر اینکه توافقی بین بیمه‌گر و بیمه‌گذار در این موضوع شده باشد.

مفقود شدن اصل بیمه نامه
در نگهداری از اصل بیمه نامه ثالث باید دقت بیشتری داشته باشیم؛ زیرا درصورت مفقود شدن اصل بیمه نامه بیمه نامه المثنی صادر نمی شود و بیمه گر صرفاً  گواهی مفقودی بیمه نامه را صادر می کند.
قابل ذکر است در زمان تمدید بیمه نامه، سابقه تخفیفی بیمه نامه قبلی در دوره جدید لحاظ نمی شود. البته چنانچه سابقه بیمه نامه قبلی نزد شرکت بیمه باشد بدلیل دسترس بودن سوابق محاسبه تخفیف پس از استعلام داخلی اعمال می شود.

منبع :  عصر اعتبار

توضیحات اضافی  : در مواردی که شخص گواهی بیمه نامه ثالث دارد ، فقط در همان سال برای بهره مندی از تخفیفات عدم خسارت تاکید می کنم فقط همان سال باید به همان شرکت بیمه رجوع نماید تا تخفیفات به او داده شود.

موفق و پیروز باشید.