در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام من دز تاریخ25/8/1356 با دریافت حکم مدیر داخلی هتلی در اصفهان از سازمان جلب سیاحان وقت مشغول به کار شدم  چند سال پیش برای بازنشتگی به شعبه 5 اصفهان مراجعه کردم گفتند بین سالهای 60تا 65 بعضی ماها لیست نداده اند در حالیکه سال 65 سازمان اجراییه صادر کرد و مبلغ 14 میلیون تومان حساب کارفرما را بلوکه ئبرداشت کرد  ولی جزو بیمه منحساب نشد نهایتا پایان فروردین 95 بازنشته شدم وعلیرغم اینکه ماهیانه 360 هزار تومان حق بیمه پرداخت میکردم  همان حداقل حقوق را در جکم بازنشتگی ام منظور کرده اند در حالیکه حقوق دریافتی من از هتل حدود 5 میلیون تومان بود ولی در لیست بیمه مبلغ 12000000 ریال رد میشد به دلیل عدم آگاهی به قوانین  همکار دیگر من در هتل  دیگری همین مبلغ حق بیمه پرداخت میکرده  360هزار تومان ولی حقوق بازنشتگی ایشان در حکم صادره 5/4 میلیون تومان منظور شده علت چیست ممنونم راهنایی شوم
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

همانطور که توجه دارید تفاوت در پرداخت حق بیمه میباشد و سازمان تامین اجتماعی بر مبنای میانگین پنج سال آخر حقوق بازنشستگی را برقرار مینماید

حال با توجه به شرایط جنابعالی چنانچه مدارک مستند مبنی بر دریافت حقوق بالا دارید و مدارک لازم و کافی مبنی بر عدم احتساب حق بیمه در سالهای گذشته با در دست داشتن مدارک به شعبه مراجعه فرمایید و ضمن اخذ مشاوره از مشاورین مستقر در شعبه در صورت عدم حصول نتیجه با ارایه دادخواست به دیوان عدالت اداری میتوانید به حقوق قانونی خود برسید .تاکید میکنم در صورت داشتن مدارک اقدام نمایید