در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام من در دوازده فروردین تصادف کرده وپنج عدد از دندانهایم شکسته شده وباوجوداین که دربرگه پزشکی قانونی این موضوع ذکرگردیده ولی بیمه به دلیل این که شکسته شدن دندانهایم درپرونده بیمارستان ذکرنگردیده ازپرداخت خسارت جلوگیری میکندلطفاراهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
میبایستی دلیل عدم نوشتن بیمارستان مشخص شود و اینکه تاریخ اعلام پزشکی قانونی با برگه بستری بیمارستان مطابقت دارد یا نه در تصادفات معمولا مدارک زیر برای ارایه به بیمه الزامی است

برگه بیمارستان و پرونده پزشکی

نامه پزشکی قانونی

گزارش پلیس

مدارک شناسایی شخص و خودرو و بیمه نامه