در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در صورت انقضاء مدت قرارداد موقت، آیا مراجع حل اختلاف می توانند به تبصره ماده 158 و یا ماده 165 قانون کار استناد و حکم بر ابقاء بکار کارگر صادر نمایند ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

با عنایت به بند "د" ماده 21 قانون کار قرارداد کار با مدت موقت در صورت انقضاء مدت خاتمه یافته تلقی و صدور حکم ابقاء بکار و استناد به تبصره ماده 158 و یا ماده 165 قانون کار در اینگونه موارد فاقد وجاهت قانونی است.