در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام. من ٣٦ سال سن دارم وداراي تحصيلات ليسانس دررشته پرستاري. مدت ١٢ سال هست كه سابقه بيمه تامين اجتماعي دارم بطور مرتب. ولي خدمت سربازي نرفته ام هنوز. ايا بعداز ٨ سال كار،؟  بنده بازنشست ميشوم بدون كارت خدمت؟ باتشكر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با سلام

اول اینکه برای بازنشستگی آقایان حداقل 20 سال و سن 60 سال باید داشته باشید

دوم با توجه به تسهیلات در نظر گرفته شده میتوانید دوران خدمت خود را  خریداری نموده و کارت معافیت بگیرید و جهت اطلاع از شرایط خرید به سایت ناجا و سازمان نظام وظیفه عمومی مراجعه فرمایید