در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

مراجع حل اختلاف با چه ضوابطی می توانند قرارداد کار را از قرارداد هایی که موضوع آنها نیز کار است تشخیص دهند آیا صرف عنوان قرارداد برای تشخیص کافی است ؟
1 پاسخ
توسط (25,100 امتیاز)
با سلام

احراز رابطه کارگری و کارفرمایی با مراجع پیش بینی شده در فصل نهم قانون کار می باشد. عواملی که به تشخیص شمول یا عدم شمول قانون کار نسبت به افراد کمک می کند تابعیت حقوقی یعنی کسب دستور از کارفرما و رعایت مقررات و نظام کارگاه و نیز تابعیت اقتصادی یعنی دریافت مزد است و صرف عنوان قرارداد پیمانکاری اشخاص را از شمول قانون کار خارج نخواهد کرد.