دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام
ما خانوادگی مشکل دندان داریم میخواستم بدونم امکانش هست خودمون رو بیمه تکمیلی دندانپزشکی بکنیم ؟کلا شرایط بیمه تکمیلی چجوریه؟چند در میاد
2 پاسخ
توسط
سلام بیمه تکمیلی نداریم انفرادی
فقط گروههپی بالای 50. نفر  و دندانپزشکیم فقط برای گروههای 500 نفر به بالا میزنن
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

با کمال تاسف در زمینه دندانپزشکی بعلت هزینه های بالا و مشکلات عمده مردم کشورمان هنوز بیمه کاملی نیست ، در بیمه های تکمیلی گروهی هم سقف تعهدات درحدی نیست که جوابگوی بسیاری از هزینه ها باشد.

با آرزوی روزی که بتوانیم همچنین پوششی را به مردممان ارائه دهیم.