در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام
ما خانوادگی مشکل دندان داریم میخواستم بدونم امکانش هست خودمون رو بیمه تکمیلی دندانپزشکی بکنیم ؟کلا شرایط بیمه تکمیلی چجوریه؟چند در میاد
2 پاسخ
توسط
سلام بیمه تکمیلی نداریم انفرادی
فقط گروههپی بالای 50. نفر  و دندانپزشکیم فقط برای گروههای 500 نفر به بالا میزنن
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

با کمال تاسف در زمینه دندانپزشکی بعلت هزینه های بالا و مشکلات عمده مردم کشورمان هنوز بیمه کاملی نیست ، در بیمه های تکمیلی گروهی هم سقف تعهدات درحدی نیست که جوابگوی بسیاری از هزینه ها باشد.

با آرزوی روزی که بتوانیم همچنین پوششی را به مردممان ارائه دهیم.