در دیه و بیمه خودرو توسط (520 امتیاز)
من در جلسه ای شنیدم تمام شرکت های بیمه گذار ( عمر و تامین اجتماعی و ...) تمام دنیا تا قبل 2050 ورشکسته می شوند

ایا درست است در این صورت یعنی مشکلی در پرداخت بازنشستگی تامین اجتماعی و عمر و ... پیش می اید.
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

دوست عزیز هیچ کدام از افراد از فردای خود خبرندارند انوقت شما از حالا پیش بینی سال 2050را باور دارید؟

اگر امکان داره بیشتر توضیح بدهید که آن جلسه چی بود وفردی که این سخن رو گفتن چه شخصیتی وچه جایگاهی دارد