در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ایا طبق قانون ماده 60حوادث دربین مسیررفت وامد جهت مرخصی هم جزءحوادث ناشی ازکارمی باشد. وبرگه مرخصی لازم است ارایه شود.
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)

اوقات رفت و برگشت بیمه‌شده از منزل به کارگاه جزء اوقات انجام وظیفه محسوب می‌شود به شرط اینکه حادثه در زمان عادی رفت و برگشت به کارگاه اتفاق افتاده باشد. بنابراین چون مرخصی در زمان عادی رفت و برگشت نبوده و نیز از لحظه اخذ مرخصی ، کارگر دیگر در اختیار کارفرما نیست حادثه ناشی از کار تلقی نمی شود.