در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
شرایط پذیرش حادثه ناشی ازکار درمسیر رفتن به مرخصی دربین راه دچار حادثه شده وچه مدارکی ارایه شود.فقط برگه مرخصی وبرگه حادثه لازم داره؟وفقط کپی مدارک موجود است واصل مدارک راگم کردمه .چه باید بکنم .
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام از منزل تا محل کار واز محل کار تا رسیدن به منزل جزو محل کار محسوب میشود اگر در این مسیر اتفاقی بیفتد بایستی کارفرما رو مطلع نمود که ظرف سه روز فرم حادثه کار رو تکمیل کند وتحویل تامین اجتماعی بدهد تا بازرس سازمان بررسی خود رو انجام بدهد