در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
شلام.درصورتی که با الحاقیه،سرمایه بیمه عمز افزایش پیدا کنه،بعد از چه مدت این سرمایه در محاسبات وارد میشه؟
بعد از الحاقیه جدول جدید ارائه میشه یا نه؟
برای افزایش سرمایه نیاز به آزمایش و بررسی مجدد از نظر سلامت هست؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

جواب شما بستکی داره که روش پرداخت بیمه عمر شخص به چه صورتی است ( ماهانه ، 3 ماهه ، 6 ماهه و یکساله ) در روش پرداخت یکساله چون سود از همان اول شامل شخص می شود تاثیر دارد ولی در روش های دیگر باید 12 ماه کامل شود تا به حق بیمه پرداختی سود تعلق بگیرد .

بعد از هرنوع الحاقیه اعم از افزایش و کاهش و تغییر ضرایب جدول جدید می بایست ارائه گردد.

برای افزایش سرمایه هرشرکتی قائده خاص خودش را دارد اگر مبلغ خیلی بالا باشد نیاز به نظر پزشک می باشد در غیر اینصورت اکثرا با یک گواهی سلامت بشرط اینکه وضعیت جسمانی بیمه شده از زمان بیمه شدن تا بحال تغییر نکرده باشد انجام می شود .

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما