در سوابق بیمه توسط
قبل از رفتن به سربازی و دانشگاه، پدرم که بیمه تامین اجتماعی بود-مشاغل آزاد-برایم بیمه واریز می کرد.
آیا آن چند سال جز سابقه بیمه ام محسوب می شود؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

پدر بزرگوارتان فقط دفترچه بیمه برایتان گرفته بود یا بصورت کاملا جداگانه حق بیمه معادل حق بیمه خودشون براتون پرداخت کردند؟

اگر فقط دفترچه برایتان گرفته اند و تحت تکفل بوده اید پس حق بیمه ای واریز نشده و فقط بابت دفترچه مبلغ ناچیزی به بیمهپرداخت شده و جزو سوابق بیمه ای محسوب نمیشه

سابقه بیمه یعنی واریز کامل حق بیمه بنام هر شخص

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید