در سوابق بیمه توسط
قبل از سربازی و دانشگاه، پدرم-مشاغل آزاد-برایم بیمه تامین اجتماعی واریز می کرد و اکنون بازنشسته تامین اجتماعی است. آیا سال هایی که برایم بیمه واریز می کرده است جز سابقه بیمه ام محسوب می شود؟
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)
با سلام این سابقه می تواند به عنوان سابقه بیمه برای شما محاسبه شود اما این بیمه نمی تواند به عنوان سابقه کار محاسبه شود تنها بیمه اجباری می تواند به عنوان سابقه کار محاسبه شود